Bergsspräckning och vackra stenar lyfter trädgården

Har du turen att ha en trädgård med mycket berg och stora stenbumlingar? Då kan du göra något riktigt vackert. Först kan du spräcka berget konstnärligt och ta bort delar som inte behövs, sedan kan du fylla på med vackra stenar av olika sorter som du kan köpa från ett av de många företagen inom stenindustrin.

Spräcka berg miljövänligt med Kendrill

Kendrill har bergsspräckningsredskap i Göteborg och är ett mycket professionellt och tryggt företag – dem kan du anlita! Du kan få hjälp med råd inom hydraulisk bergsspräckning och mycket annat. Den hydrauliska bergsspräckningen rekommenderas eftersom du inte behöver lägga tid och pengar på ansökningar och tillstånd. Hydrauliken är helt damm- och vibrationsfri och det finns allt ifrån små spräckare som du håller i händerna till stora maskindrivna att prova. Denna typ av bergsspräckning värnar om både miljön och den som utför arbetet. Ta ett snack med Kendrill i alla dessa frågor, de har kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo eller online. Kendrill har lång erfarenhet och sitter på mycket bra information med många kontakter till skickliga utförare för bergspräckning om du inte kan utföra arbetet själv.

Darda bort berget!

Söker du bergspräckning i Göteborg är Kendrill det naturliga valet. Kendrill i Göteborg har den svenska generalagenturen för Darda hydrauliska bergspräckare och har hyrt ut och sålt Darda sedan 2019. Man tillhandahåller också ett fullt sortiment med reservdelar vilket är viktigt för dig som kund om du exempelvis köper en Darda. Det är en kvalitetsutrustning som håller länge och du vinner i längden på att ta väl hand om maskinen.

Forma din trädgård med sten

Skissa på din trädgårdsdesign innan du börja spräcka berg. Titta exakt hur berget ska spräckas och hur de nya formera ska passa in i din trädgårdsdesign. Man kan exempelvis spräcka bort en bit i mitten av ett berg och skapa en platå av vackra stenar, kanske plantera något och skapa en spännande sittplats. Du kan också spräcka rännor i berget och fylla med färgade stenar, detta blir en ovanlig och intressant effekt i trädgården. Det finns så otroligt mycket man kan göra med en Darda och lite vackra stenar. Ta en titt hos Kendrill för bergspräckning i Göteborg!